18 Aralık 2017 Pazartesi

Saha Ekiplerini ve Müşterilerinizi Daha Kolay Yönetebilmeniz İçin Bir Teklifimiz Var


Saha satış ekiplerinizin yönetiminde sorun mu yaşıyorsunuz? Karmaşık ilerleyen iş süreçlerinde müşteri isteklerini karşılayamıyor musunuz? Saha yönetimini zorlaştıran en kritik nokta sahadaki işlemlerin anlık olarak ilerlemesidir. Saha satış yöneticisi tüm plasiyerleri ile sürekli olarak iletişim halinde olması ve yapılan işleri takip etmesi gereklidir. Saha satış yöneticisi aynı anda bu işlemleri yapamayacağından dolayı işleri kolaylaştırmak adına geliştirilen mobil saha satış otomasyonunu tercih etmesi gereklidir.

Sahayı Yönetmek Neden Bu Kadar Zor?

Küçük veya büyük bir firma olun bu hiçbir şeyi değiştirmez. Bazı zamanlarda iki kişinin bile işlerini kontrol etmekte zorlanırken daha fazla plasiyeri kontrol etmek sorunları beraberinde getirecektir. Plasiyerlerin ziyaret ettiği müşterileri kontrol etmek, yapılan satışları incelemek, stok kontrollerini yapmak, yapılan satışların tahsilatlarını takip etmek ve daha birçok saha satış işlemleri hepsi ayrı bir iş yükü ve gözden kaçırılmaması gereken işlemlerdir. Sahayı daha iyi yönetmek için ne yapmalıyız? Saha satışındaki karmaşıklığı ve hataları minimuma indiren saha satış programını tercih etmemiz gereklidir. Sales Plusın geliştirmiş olduğu Logo saha satış programı yöneticilerin iş yükünü hafifletecek düzeydedir. Sales plus saha satış programı müşteri analizi yapmanıza ve risk yönetimini yapmanıza yardımcı olmaktadır. Plasiyerlerin gerçekleştirdiği müşteri ziyaretlerini, tahsilat takibini, konum bilgisini tek bir noktadan erişim sağlayarak inceleyebilirsiniz.

Plasiyerlerin Satın Oranlarını Arttırın

Plasiyer yaptığı görüşmelerde gerekli donanımlara sahip olmadığı sürece görüşmelerin satışa dönüşmesini beklemek biraz zor olacaktır. Bilgi ve ürün özelliklerine hakim olmayan saha satış temsilcisi müşteriyi ikna etmekte zorlanır. Müşterinin istek ve ihtiyaçlarını karşılayamayan ürün/hizmetin pazarlamasını yapamayan plasiyer satış yapamaz. Bilgiye erişimi kolaylaştıran ve profesyonel bir sunum yapan saha satış temsilcisi müşteri görüşmelerinden daha başarılı ayrılacaktır. Saha satış programı üzerinden ürün sunumu gerçekleştirerek müşteriye anlık olarak teklif hazırlayarak sunabilir. Hazırlamış olduğu teklifi isterse müşteriye isterse merkeze mail olarak gönderebilir. Esnek bir çalışma ortamı sağlayan Sales Plus saha satış otomasyonu ile plasiyerlerinizin satış oranlarını arttırın.
Her sektöre uyum sağlayan gelişmeye açık ve esnek bir yapıya sahip olan Sales Plus muhasebe programı olan Logo ile %100 uyumlu çalışmaktadır. Sizde saha satış süreçlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yönetmek müşteri ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde dönüş yapmak için Sales Plusı tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder