2 Ocak 2018 Salı

2018'de Saha Satışında Dönüşümü Yakalayın!

saha-sureclerini-dijital-dunyaya-tasiyin-blog

Yeni yılda saha satışında yeni bir adım atmaya ne dersiniz? Bu yıl satış oranlarınızda devrim yaratacak çözümler neler? Saha yönetimini nasıl güçlendirebilirsiniz? Saha yönetimini düzenli ve kolay bir şekilde yürütmenin adımlarını atın. Daima takip edilmesi ve anlık değişimleri fark ederek doğru stratejiler geliştirilmesi gereken saha satış süreçlerine yenilikçi çözümler getirin. Paradigmanızı değiştirin ve geleneksel satış pazarlaması tekniklerinden vazgeçin. Geleneksel pazarlama yöntemlerinin güncelliğini yitirmesi ile sizde değişen yönetim modellerini takip ederek satış oranlarınızı arttırın. Saha yönetimini kolaylaştıran ve düzenli bir şekilde yürütülmesini sağlayan mobil saha satış otomasyonunu firmanıza kazandırmalısınız. 2018 yılında sahada daha güçlü ve sistematik bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak mobil saha satış otomasyonu firmanıza ne kazandıracak gelin birlikte inceleyelim;

Satış Süreçlerinin Takip Edilmesi

Geleneksel yöntemler ile anlık olarak ilerleyen saha satış süreçlerinin izlenilmesi pek de mümkün değil. En fazla telefon ile görüşme sağlanarak işlerin yürütülmesi bir noktadan sonra yoğun bir telefon trafiğini meydana getirmektedir. Merkezde bulunan saha satış yöneticisi tüm plasiyerlerini takip etmek için yoğun çaba sarf etmelidir. Değişen pazarlama yöntemleri ile iş yükünüzü hafifletecek yöntemleri hayata geçirmelisiniz. Firmanız için edindiğiniz android saha satış programı ile saha süreçlerinizi daima takip edin. Plasiyerlerin anlık olarak yaptığı işlemleri oturduğunuz yerden tablet üzerinden kontrol edebilirsiniz. Plasiyer Ahmet bey bugün hangi müşteriyi ziyaret ediyor? Plasiyer Fatma hanım ürün satışı yaptı mı? Saha satış süreçlerinin daha hızlı ve rahat takip edilmesi için saha satış programını kullanabilirsiniz.

Müşteri Ziyaretlerinin Yönetimi

Müşterilerinizi memnun edebiliyor musunuz? Müşterilerinizi özel hissettirin. Firmanızın farkını ortaya koyarak müşterilerinize özel çözümler üretin. Müşterilerinize yapılacak ziyaretlerin takip edilmesi ve düzenli bir şekilde yürütebilmesi gereklidir. Yapılan müşteri görüşmelerini analiz ederek potansiyel müşterilerinizi daha iyi bir şekilde yönetebilirsiniz. Kontrollü bir şekilde müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek için saha satış programını kullanabilirsiniz.

Plasiyerlerin İş Dağılımı

Plasiyerlerinizi ne kadar kontrol edebiliyorsunuz? Farklı konumlarda ve farklı müşterileri ziyaret eden plasiyerlerinizi sürekli olarak kontrol etmek saha satış yöneticisi için zorluklar yaratabilir. Plasiyer verimliliğini arttırmak için dengeli bir iş dağılımı yapmak ve yapılan işlemleri kontrol etmek gereklidir. Plasiyerin hangi gün hangi müşteri ile görüşeceğini, nereye gideceğini öncesinden planlamak satış süreçlerinin aksamamasına ve hataların giderilmesine destek olacaktır.

2018’de Sahada Güç Sizde!

Sales Plus Logo mobil saha satış programı ile sahada güç sizde. Sales Plus’ın geliştirmiş olduğu android saha satış programı müşteri, plasiyer, ve satış süreçlerini takip etmek için gerekli tüm özelliklerle donatılmıştır. Esnek yapısı ile saha satışı gerçekleştiren her sektöre uyum sağlayan Sales Plus ile sizde 2018 yılında Saha Satışında Dönümü Yakalayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder