26 Şubat 2018 Pazartesi

Saha Satış Bayiliği Veren Firmaların Saha Satış Programı Sales Plus

resimlogo
 Saha satış bayiliğini veren firmaların yönetimsel anlamda ilk sorunu bayi sayısının artmasıyla başlar. Vermiş olduğunuz hizmeti farklı bölgelerde bulunan kurum veya kişilere ayırdığınız zaman tüm kontrolün sizde olması gereklidir. Gıda, teknoloji veya sanayi hangi sektörde olursanız olun vermiş olduğunuz hizmeti / ürünü pazarlayarak kendi bayi ağınızı kurabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz bayi ağında farklı noktalarda bulunan bayilerinizi kontrol etmek ve yapılan çalışmaları izlemek için gelişmiş bir teknolojiye ihtiyacınız olacaktır. Sahada kontrol gücünüzü arttıracak ve farklı lokasyonda bulunan bayilerinizi takip etmek için çözümü SALES PLUS saha satış programında bulabilirsiniz. Her sektöre uygun esnek bir yapıya sahip olan saha satış programıyla bayi yönetimini akıllı cihazlar üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.
  Müşteri Yönetimiyle Bayilerinizi Kontrol Edin

 Plasiyerleriniz bayilerinizi ziyaret ederek ürün / hizmet tanıtımını yaparak satışlarını arttırmayı hedefler. Sahada çalışan plasiyerin müşteri görüşmelerini kontrol etmek ve bilgi akışını sağlamak için saha satış otomasyonu müşteri yönetimi özelliğini kullanabilirsiniz. SALES PLUS bayilerinizi kontrol etmeniz için her bayiye özel bir panel oluşturmaktadır. Seçtiğiniz bayiniz ile yapılan satışı, tahsilat durumunu, müşteri ziyaretleri ve toplantı notları dahil tüm detaylı verilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Tüm bayileri saha satış otomasyonu üzerinden incelemeniz karşılaştırma yapmanız, üretim ve hizmetleri belirlemenizde size yol gösterici olacaktır.

  Konum Bilgisinden Haberdar Olun

 Plasiyerlerin bulunduğu konumu bilmek anlık müşteri ziyaretlerinde sizlere fayda sağlayacaktır. Farklı lokasyonlarda bulunan bayilerinize görüşmeye giden plasiyerleri kontrol etmek ve yönlendirmek merkezden yönetimde sorun teşkil eder. Ancak mobil saha satış programı üzerinden plasiyer ve bayi konumu arasındaki mesafeyi tespit etmek ve anlık olarak yönlendirmesini sağlamak size ekstra zaman kazandırmaktadır.

  Bayilerin Siparişlerini Yönetin

 Plasiyeriniz bayileri ziyaret ederek satışını gerçekleştirdiğiniz ürün veya hizmetin siparişini toplamaktadır. Her bayinin vermiş olduğu siparişi anlık olarak merkezinde bilmesi ve bu doğrultuda üretim ve dağıtım ağını yönlendirmesi gereklidir. SALES PLUS mobil saha satış programını kullanan şirketler akıllı cihazları üzerinden plasiyerlerin yaptığı tüm sipariş raporlarına merkezden ulaşarak tüm birimlerin bu verilerden faydalanmasını sağlar. Plasiyer ise saha satış programı üzerinden oluşturduğu siparişini güncelleyebilir, silebilir veya mail yoluyla iletebilir. Oluşturulan tüm siparişler merkez onayından geçtikten sonra onaylandığı takdirde stoktan düşülmektedir. Böylece tüm bayilerin sipariş süreçleri saha ve merkez tarafında eş zamanlı olarak görüntülenir.

 SALES PLUS Logo ile tam uyumlu saha satış programıyla saha satışı yaptığınız bayilerinizi rahatlıkla yönetebilir ve merkezi saha bilgisi ile besleyerek oluşabilecek sorunları minimuma indirebilirsiniz. Yeni nesil saha satış programı hakkında detaylı bilgi almak isterseniz 444 8 123 bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder