13 Şubat 2018 Salı

Yeni Nesil Mobil Saha Satış Programı

saha-satisinda-dönüsümü-yakalayin-2018
Sales Plus yeni nesil saha satış otomasyonu ile sahada bilginin gücünü kullanın! Saha satış süreçlerinde verimliliğinizi arttıracak ve iş yükünüzü hafifletecek saha satış programıyla gücünüze güç katın. Saha satışında yaşadığınız tüm aksaklıkları ve yönetimsel problemlerin önüne geçecek olan mobil saha satış programıyla saha çalışmalarına hakim olabilirsiniz. Merkezden yönetimi güçlendirecek ve saha süreçlerini kontrol altına alabileceğiniz saha satış yazılımıyla sizde çalışmalarınızdan daha fazla verim elde edebilirsiniz. Saha satışında plasiyerlerin görüşme planlaması, müşteri ilişkilerinin yönetilmesi ve diğer şirket içi departmanların bilgilendirmesi noktasında yaşadığınız tüm sıkıntıları mobil saha satış uygulamasıyla giderebilirsiniz. Sales Plus’ın tüm saha satış süreçlerini kapsayan geliştirilebilir esnek yapıya sahip saha logo saha satış programıyla saha bilgilerine istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

  Saha Satış Otomasyonuyla Sahayı Yönetmek Çok Kolay!

Sales Plus saha satış programı ile tek bir kaynaktan istediğiniz yerden sahanın yönetimini sağlayabilirsiniz. Geniş ürün özellikleriyle tam donanımlı olarak hazırlanmış sahadaki en büyük yardımcınız Sales Plus saha satış yazılımıyla artık daha güçlüsünüz. Saha satış süreçlerinde ihtiyacınız olacak tüm süreçlere hakim bir logo mobil saha satış otomasyonuyla iş yükünüzü hafifletebilirsiniz. Gelişmiş özelleriyle plasiyerlerinizin yönetimi sırasında ekstra bir uygulama veya araca gerek duymadan çalışmalarınızı Sales Plus logo saha satış programı üzerinden yönetebilirsiniz. Saha yönetimi sırasında saha satış temsilcilerinin görüşme planlamaları için ziyaret takibi özelliğini kullanabilirsiniz. Müşteri bilgilerinin yer aldığı basit CRM özelliğiyle potansiyel müşterileriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizi yönetmenizi ve müşteri memnuniyetinizi arttırmak için Sales Plus logo saha servis yazılımı sizin için yeterli olacaktır.

 Android Saha Satış Programı Özellikleri

 Gelişmiş özellikler ile donatılan android saha satış otomasyonu saha süreçlerinde en büyük yardımcınız olacak. Risk yönetimiyle kritik müşterilerinizin sipariş ve görüşme verilerini inceleyerek gelişmiş risk analizleri yapabilirsiniz. Offline çalışma özelliğiyle android saha satış otomasyonunda hiçbir veri kaybı yaşamadan çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Plasiyerler arası iletişimi güçlendirmek ve bilgilendirme sağlamak amacıyla online mesajlaşma, hatırlatıcılar, bildirim ve duyuru özelliklerini kullanabilirsiniz. Anlık müşteri görüşmeleri söz konusu olduğu noktalarda konum bilgisinden yararlanabilirsiniz. Logo saha servis yazılımının sanal pos özelliğiyle sahada kredi kartı ile ödeme almanızı kolaylaştırabilirsiniz. Geçmiş ve yaklaşan ödemeleri tahsilat takibinden inceleyerek maliyet hesaplamalarınızı yapabilirsiniz. Plasiyerleriniz mobil saha satış otomasyonu ile müşteri görüşmelerine daha hakim olacaktır. Ürün sunumu yaparak satışını gerçekleştirdiği ürünleri daha iyi tanıtarak satış oranlarına olumlu katkı sağlayacaktır. Yeni nesil logo uyumlu mobil saha satış programınız ile saha süreçlerinde gücünüze güç katın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder