27 Eylül 2017 Çarşamba

Satış Oranlarınızı Arttıracak Pazarlama Stratejileri

Saha satış oranlarında artış sağlayabilmek için firmanız için atacağınız adımları doğru bir şekilde analiz etmeli ve detaylı bir şekilde incelemelisiniz. Planlamalar doğrultusunda hareket etmeniz karşılaşacağınız satış temsilcisi, müşteri, ürün stok tükenmesi gibi sorunları en aza indirgeyecek ve hata yapma oranınızı azaltacaktır. Planlamalarınızın büyük çoğunluğu saha satış temsilcilerini kapsadığı bir gerçektir. Çünkü sahada işleyen süreçler merkezden uzak olduğu için temsilciler arasındaki iletişimde kopmalar meydana gelebilir buda sizin için sorun teşkil edebilir. Oluşabilecek sorunları en aza indirgemek için geliştirilen mobil saha satış otomasyonu ile saha satış temsilcileri, müşteriler ve merkez arasındaki tüm iletişimi en üst düzeyde tutarak planlamanızı en iyi şekilde yapmalısınız.


Satış Oranlarını Arttırma Yolları

Satış temsilcileri ile satış oranları doğru orantılıdır desek yanlış olmaz. Saha satışında satış temsilcinizin performansı direkt olarak satış oranlarına yansımaktadır. Müşteri ile birebir görüşme gerçekleştiren temsilcinizin ürün bilgisi, müşteri bilgisi, ziyaret kayıtları, raporlamalar gibi birçok veriye hızlı bir şekilde erişim sağlayabilmelidir. Gerektiği durumlarda diğer satış temsilcileri ile rahatlıkla iletişim kurabilmeli ve satış konusunda dikkat etmesi gereken noktaları belirtebilmesi gereklidir. Satış temsilcilerinize sağladığınız kolaylıklar doğrultusunda satış temsilcilerinizin motivasyonu yükselecek ve iş süreçlerindeki verimliliği artacaktır.

Saha Satış Programlarının Satış Oranlarına Etkisi Nelerdir?

Mobil saha satış programı, sahada temsilcilerinizin ihtiyaç duyduğu tüm verilere hızlı bir şekilde erişebilmesini sağlamaktadır. Saha satış temsilcilerinin satış yapabilmesi için öncelikle müşteriye güven vermelidir. Tele satış veya bire bir görüşme olsun hiç fark etmez. Müşteri karşısında ezbere konuşan bir temsilciyi hoş karşılamaz ve bir an önce görüşmenin sonlanmasını bekler. Kendinden emin konuşan ve konuştuklarını gerçek veriler ile destekleyen bir satış temsilcisi müşteriye her zaman güven uyandırır ve satın almaya teşvik eder.

Mobil saha yönetimi Programına sahip olan bir temsilci görüşme sırasında ürün detay bilgilerini müşteriye direkt olarak aktarabilir ve müşterinin kafasında hiçbir soru işareti bırakmaz. Geçmiş raporları inceleyerek görüşmeler sırasında gördüğü aksaklıkları saha satış yazılımı üzerine not ederek tekrar etmemeye çalışır. Müşteri ile görüşmeler sırasında dikkat edilmesi gereken hususları online mesajlaşma alanında paylaşarak diğer saha satış temsilcilerini de bilgilendirmiş olur.

Sales Plus Logo Saha Satış Programının sizlere sunmuş olduğu geniş ürün özellikleri sayesinde satış temsilcilerinizin satış oranlarını arttırabilirsiniz. Saha satışında ihtiyaç duyulan tüm verilere hızlı bir şekilde erişim sağlayabilen satış temsilcilerinizin satış oranlarındaki artışı sizlerde göreceksiniz. Logo muhasebe programı ile tam uyumluluk gösteren Logo mobil saha servis yazılımı hakkında detaylı bilgi almak ve demo talebinde bulunmak için 444 8 123 numaradan veya info@salesplus.com.tr adresine mail atarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder