22 Ocak 2018 Pazartesi

Sales Plus ile Saha Ekibi Yönetimi ve Takibini Sağlayın!

resimlogo-270x330Saha satış organizasyonlarını nasıl yönetiyorsunuz? Saha satış temsilcileri kontrol altında tutabiliyor musunuz? Daima güncelliğini koruyan ve anlık değişimlerin yaşandığı sahada merkezden yönetimi güçlü tutmanız gereklidir. Merkezdeki yönetimin sahaya hakim olması demek sahada oluşabilecek hataların minimum düzeye inmesi anlamına gelir. Sales Plus saha satış programı ile bu mümkün! Sahayı kontrol altına alabilmeniz için geliştirilen Sales Plus sizlere daha verimli bir çalışma ortamı sunmaktadır. Esnek ve gelişmeye açık bir yapıya sahip olan saha satış programı sahada faaliyet gösteren her firma ve sektöre uygundur. Sales Plus üzerinden saha ekibinin yönetiminden ve müşteri analizine kadar farklı iş süreçlerini bir araya getirebilirsiniz. Satış ve dağıtım organizasyonlarını yürüten firmalar Sales Plus saha satış programı ile neler yapabilir?

  Ziyaret Takibi

Plasiyerlerin yapmış olduğu müşteri görüşmelerini daha kolay ve sistematik bir şekilde organize etmeniz için ziyaret takibi özelliğini kullanabilirsiniz. Plasiyerin anlık olarak hangi müşteri görüşmesinde olduğunu veya hangi müşteriyi ziyaret edeceğini android saha satış programı üzerinden görebilirsiniz. Bu size bir sonraki ziyaret planını çıkarmada geçmiş ziyaretleri incelemenize yarayacaktır. Basit CRM kayıtlarıyla görüşmelerde müşteri bilgilerine kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Böylelikle saha ekibinde bulunan plasiyerlerinizin takibini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  Müşteri Analizi

Potansiyel müşteriler ile yapılan tüm çalışmaları etkin bir şekilde yönetebilmek için müşteri analizini tercih edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini arttırmak ve potansiyel müşteri kitlenizi genişletmek için müşteri analizleri yapmalısınız. Gerçekleştirdiğiniz müşteri analizleriyle müşteri verilerine daha fazla hakim olarak daha etkin bir yönetim modeline geçebilirsiniz.

  Tüm Birimlerin Yönetimi Tek Bir Yerde

Sales Plus Logo saha satış programının gelişmiş özelliklerini kullanarak firmanızdaki tüm birimleri bir araya getirebilirsiniz. Merkezi yönetimi güçlendirerek saha satışı ile merkez arasında güçlü bir bağ oluşturan Sales Plus saha yönetimlerinde sizlere geniş özellikler sunmaktadır. Sahadaki tüm işleyişten haberdar olmanın yanı sıra merkezdeki birimlerinde yapılan işlemlerden haberdar olması sağlanmaktadır. Saha operasyonlarının da tüm birimler tarafından bilinmesi iş süreçlerinde yaşanacak olan hataları en aza indirmektedir. Mobil saha satış programı Sales Plus’ın gelişmiş ürün özellikleriyle sahadaki işleyişinizi kolaylaştırın. Saha satışından alınacak verimi arttırmak ve saha satış ekiplerinin yönetimini güçlendirmek adına geliştirilen Sales Plus yöneticinin ve plasiyerlerin iş yükünü hafifletir. Sizde saha ekiplerinizin yönetimini ve takibini gerçekleştirmek için Sales Plus’ı tercih edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder