28 Ocak 2018 Pazar

Sales Plus Müşteri Yönetimi Özelliği ile Müşterilerinizi Takip Edin

Potansiyel müşterilerinizi memnun edebiliyor musunuz? Müşteri ziyaretleri gerçekleşecek plasiyerlerin planlamasında zorlanıyor musunuz? Saha satış yöneticisi olarak müşteri, plasiyer ve merkez arasındaki bağlantıyı güçlü tutmanız gereklidir. Saha satış süreçlerinde ortaya çıkan iletişim sorunlarını en aza indirgemek için Sales Plus saha satış programı tercih edilmelidir. Saha satış yöneticilerinin süreçlere hakim olmasını sağlayan saha satış programı geliştirilmiş özellikleriyle tablet üzerinden sizlere yönetim kolaylığı sağlamaktadır. Rekabet oranlarının yüksek olduğu sektör pazarında bilgiye erişim ve hızlı olmak rakiplerinden sıyrılmanızda en önemli faktördür. Saha satış programınızla yönetici ve plasiyerler saha satış süreçlerindeki ihtiyacı olan tüm verilere hızlı bir şekilde erişim sağlayarak çalışmalarını yürütebilir. Sales Plus saha satış programının kazandırdığı müşteri yönetimi özelliği ile müşterilerinizin yönetimini kolaylaştırarak memnuniyeti arttırabilirsiniz. Potansiyel müşteri kitlenizi arttırmaya yönelik yapacağınız tüm çalışmalarda saha satış programından
 tam destek alabilirsiniz.

  Mobil Saha Satış Programı Müşteri Yönetimi




s 1                                              s2     

Müşteri Hesap Durumu                                                           Müşteri Ziyaret Aktiviteleri



            s3                                                              
Müşteri Parametreleri Müşteri 


Yönetimi Size Ne Kazandırır?

 Müşterilerinizi etkin bir şekilde yönetebilmenizi sağlayan mobil saha satış programı daha düzenli bir yönetim ortamı sağlamaktadır. Müşteri satışlarında yapılan tahsilatları ve risk durumlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri ziyaretlerinde yapılan aktiviteleri, müşteri analizlerini müşteri bazlı olarak görüntüleyebilirsiniz. Müşterilerinize özel parametrelerden konum servislerini aktif veya pasif hale getirebilirsiniz. Mobil saha satış programı üzerinden müşteri yönetimini güçlendirerek detaylı veri analizleri sağlayabilirsiniz.

  Müşteri Yönetimi Özelliğini Kullanan Müşterimiz Ne Dedi?

Sales Plus kullanan Kuk Çiçekçilik ’ten Evren Kara müşteri bilgilerine anında kolay erişim sağlayabildiğinden bahsederek Sales Plus’ın pratik bir menüye sahip olduğunu belirtmiştir. Kısa sürede müşteri taleplerine cevap verebildiğini vurgulayan Kuk Çiçekçilik kritik müşteri analizlerine kolaylıkla ulaşabildiğinden bahsetmiştir. Son olarak günümüz teknolojisiyle donatılan Sales Plus’ı kesinlikle tavsiye ettiklerini belirtmişlerdir. Kuk Çiçekçilik başarı hikayesini detaylı olarak sitemizden okuyabilirsiniz.

 Sales Plus ile müşterilerinizi daha iyi yöneterek müşteri memnuniyetini arttırmak ister misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder